Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Papendrecht start zoektocht naar de beste burgemeester voor het dorp

Algemeen 183 keer gelezen

PAPENDRECHT • De zoektocht naar de nieuwe burgemeester van Papendrecht gaat beginnen. Na het vertrek van burgemeester Aart-Jan Moerkerke naar de gemeente Moerdijk in juni 2021 is besloten deze zoektocht pas te willen starten na de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

De gemeente vraagt inwoners om mee te denken over wat voor nieuwe burgemeester er nodig is. “Wat past bij Papendrecht? Welke kwaliteiten en eigenschappen moet hij/ zij hebben om onze gemeente te besturen?”, zijn vragen die daarbij belangrijk zijn.

Via een online enquête kan men aangeven wat men belangrijk vindt: https://nl.surveymonkey.com/r/66HLT3M.

Invullen kan tot uiterlijk 1 juni (voor 23.00 uur). Dit kan zowel digitaal als schriftelijk. In het gemeentehuis liggen bij de receptie geprinte exemplaren klaar. De resultaten uit de enquête worden door de gemeenteraad opgenomen in de profielschets. In de raadsvergadering van 5 juli wordt deze profielschets vastgesteld, waarna de procedure formeel kan worden opgestart en de vacature kan worden opgesteld.

Het is de bedoeling dat de nieuwe burgemeester begin 2023 start.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden