Afbeelding
Foto: 123rf.com

Online uitzending over belangrijke ontwikkelingen voor Papendrecht

Algemeen 114 keer gelezen

PAPENDRECHT • De verkiezingen voor een nieuwe gemeenteraad komen dichterbij: op 14, 15 en 16 maart 2022 kan er gestemd worden. De gemeentelijke organisatie heeft met het oog daarop informatie verzameld over actuele trends en ontwikkelingen en een aantal zaken die in Papendrecht spelen.

Ambtenaren van de gemeente presenteren op woensdagavond 2 februari een selectie van die trends en lokale ontwikkelingen aan inwoners van Papendrecht en de huidige en toekomstige raadsleden. De aanvang van die avond is om 20.00 uur.

De online avond ziet er als volgt uit: waarnemend burgemeester Annemiek Jetten opent de bijeenkomst. Vervolgens laat de landelijk bekende trendwatcher Niels Hansen aan de hand van actuele trends zijn licht schijnen op onderwerpen die voor Papendrecht belangrijk zijn. Dan verzorgt gemeentesecretaris Joost Ansems de inleiding naar de 5 films die actuele informatie geven over een selectie van onderwerpen die voor (de toekomst van) Papendrecht van belang zijn. Aan bod komen:
• afvalinzameling
• duurzaamheid
• informatieveiligheid
• regionale groeiagenda
• sociaal domein

Livestream voor iedereen
Inwoners die geïnteresseerd zijn in onderwerpen die de komende jaren een rol gaan spelen in Papendrecht, zijn van harte uitgenodigd mee te kijken met de livestream. Het wordt geen discussie- of debatavond, maar via de chat kunnen er vragen gesteld worden.

De uitzending van woensdag 2 februari begint om 20.00 uur en duurt naar verwachting tot circa 22.30 uur. De link om de livestream te bekijken vindt u vlak voor de uitzending op www.papendrecht.nl/livestream.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden