Afbeelding

Mantelzorgbijeenkomst op 25 januari in Alblasserdam

Algemeen 158 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op dinsdag 25 januari organiseert Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) een bijeenkomst voor mantelzorgers in Buurthuis De Pion in Alblasserdam. Het thema voor deze morgen is ‘Verwachtingen voor het nieuwe jaar’.

Iedereen die langdurig en met regelmaat voor een naaste zorgt is van harte welkom. Tijdens deze maandelijkse ontmoetingsbijeenkomst zullen we met elkaar in gesprek gaan over de verwachtingen die we hebben voor 2022. Mantelzorgconsulente Heleen Visser zal daarbij aanwezig zijn.

Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 13:30 uur Buurthuis De Pion, Waalsmondelaan 16. De ontmoeting duurt tot ongeveer 15:00 uur. Let op: aanmelden is wel noodzakelijk en kan door te bellen naar 078-2021220 of te mailen naar h.visser@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden