Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Slagwerkconcert Soli Deo Gloria

Algemeen 113 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 23 oktober zal de Melody Percussion Band (MPB) van muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam een concert geven in Landvast. De slagwerkafdeling van Soli heeft beslist niet stil gezeten tijdens de afgelopen coronaperiode en staat te popelen om weer een concert voor publiek te kunnen geven.

De MPB bestaat uit een grote selectie van gestemde en ongestemde slagwerk instrumenten. Bijzonder zijn de 5-oktaafs marimba’s die de vereniging vlak voor de coronaperiode kon aanschaffen dankzij sponsoring en op dit concert zeker te horen zullen zijn. Op het programma staan vooral bekende melodieën uit de film en musicalwereld, de uitvoering staat onder leiding van dirigent Theo Vet.

Ook zullen de beginnende leerlingen van opstap Solid acte de préséance geven onder leiding van hun dirigent, Marleen Brugmans.

Het concert begint om 20.00 uur. Toegang is gratis. Vanwege de actuele corona regels is reserveren verplicht via www.landvast.nl. Voor het bezoeken van dit concert in Landvast is een geldig corona test of vaccinatie bewijs nodig.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Nieuwe inwoners kunnen bijvoorbeeld lid worden van De Wiekslag.
Bon jaar gratis lid van vereniging in Alblasserdam voor nieuwe inwoners is klaar (maar uitreiken kent nog 'hiccups') Nieuws 1 uur geleden
• Een blij verraste 100-jarige mevrouw Ouwerkerk.
Hoog bezoek voor de 100-jarige mevrouw Ouwerkerk Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Plantenbieb gaat maand lang open in De Rederij in Alblasserdam Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden