Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Mooie start Minioren Club Meet voor Wiekslag uit Alblasserdam

Sportt 175 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Zwemvereniging Wiekslag heeft afgelopen zaterdag 25 september met veel succes deelgenomen aan het eerste deel van de Regio Minioren Club Meet van dit seizoen.

De Regio Minioren Club Meet bestaat uit vier voorrondes plus een finale ronde. De minioren van Wiekslag zwommen in het Inge de Bruijn zwembad in Barendrecht en voor de meeste minioren was het de eerste wedstrijd van het seizoen.

Voor Wiekslag zwommen David van der Valk, Joost Boers, Ghalil Lodder, Lotte Verheij, Isabel Rodriguez en Fien Provily. Fien Provily won goud op de 100 meter vrije slag en de 50 meter rugslag. Ghalil Lodder won zilver op de 50 meter vlinderslag en brons op de 100 meter vrije slag. Lotte Verheij pakte 3 keer brons, bij de 100 meter schoolslag, de 50 meter vrije slag en de 100 meter rugslag. Joost Boers pakte knap brons op de 100 meter wisselslag.

Wiekslag nam ook deel aan de gemengde estafette. Isabel, Lotte, Joost en David zwommen de 4 x 50 meter schoolslag in een knappe tijd van 3.40.13 en werden daarmee derde .

Er werden ook veel persoonlijke records verbroken. Joost Boers zwom het grootse persoonlijke record van de dag voor Wiekslag. Hij zwom maar liefst 15 seconden af van de 100 meter wisselslag in een nieuwe tijd van 1.45.36.

Wiekslag kan terugkijken op een geslaagde middag. Op zaterdag 9 oktober zal deel 2 plaatsvinden van de Minioren Club Meet. Dan zal Wiekslag zwemmen in het eigen bad van Alblasserdam.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden