Afbeelding
Foto: Richard van Hoek

Bijdrage leveren aan afscheid van Papendrechtse burgemeester Moerkerke

Algemeen 205 keer gelezen

PAPENDRECHT • Begin juni neemt burgemeester Aart-Jan Moerkerke afscheid als burgemeester van Papendrecht. De raadsvergadering van 3 juni is zijn laatste als voorzitter van de gemeenteraad van Papendrecht.

Bij de bekendmaking van zijn voordracht als burgemeester van de gemeente Moerdijk gaven veel Papendrechters aan hem met pijn in het hart te zien vertrekken.

Daarom stelt de gemeente elke inwoner (jong, jong-volwassen en volwassen), ondernemer, vereniging en instelling in de gelegenheid een boodschap voor Aart-Jan mee te geven. Dat mag in elke vorm: op papier, in woord, beeld of tekening, digitaal, muzikaal, artistiek, creatief, 3D of wat iemand maar kan bedenken en maken. Daarbij staat het vrij individueel of als groep (straat, club, vrienden, familie) iets aan te leveren.

Met deze bijdragen kan men aan Aart-Jan laten weten wat hij persoonlijk en/of Papendrecht heeft betekend en wat hem toewenst wordt. Bijdragen kunnen tot en met vrijdag 21 mei op verschillende manieren bij de gemeente ingediend worden. Opsturen kan naar: Gemeente Papendrecht, t.a.v. Communicatie, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht, of in de brievenbus van het gemeentehuis. Tijdens de openingstijden kan men de bijdrage afgeven bij de receptie van het gemeentehuis. Mailen kan naar: communicatie@papendrecht.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden