Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Digitale sponsorloop Rotaryrun gaat van start

Algemeen 171 keer gelezen

DRECHTSTEDEN/REGIO • Bewegen, geld ophalen voor een goed doel, digitaal én dat alles onder de huidige corononamaatregelen organiseren. De Rotary Zwijndrecht Waal & Devel heeft het voor elkaar gekregen.

De Rotaryrun is een digitale sponsorloop voor iedereen, jong én oud. Met afstanden van 1, 3, 5 of 10 kilometer bepaal je je eigen afstand. Kies in de periode 8 mei tot 30 mei je eigen moment, je eigen locatie en loop je eigen gewenste afstand. Dat kan je individueel doen maar ook gezamenlijk als bedrijf, sportteam of schoolklas.

Met behulp van een loop-app (bijv. Sportstracker, Strava, eRoutes, Runkeeper of Ommetje) loop of wandel je jouw individuele afstand en registreer je jouw prestatie op www.rotaryrun.nl/resultaat. Als bewijs van deelname ontvang je het unieke Certificaat van Deelname met daarop je naam en de afgelegde afstand. Voor de schoolklas, het sportteam of het bedrijf die als team de meeste kilometers hebben afgelegd staat tevens nog een prachtige beker klaar alsmede een eervolle vermelding in de klassementen op onze website.

Bewegen is al leuk en gezond maar met de Rotaryrun zamel je tevens geld in voor het goede doel, te weten Stichting Leergeld. Door iedere kilometer die je loopt te laten sponsoren door je familie, vrienden, buren of bedrijven. Bij het registreren van jouw prestatie op de website ontvang je tevens een Tikkie waarmee je jouw gesponsorde bedrag kan overmaken naar de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel. Centraal doel voor de Rotaryclub is Stichting Leergeld Drechtsteden (www.leergelddrechtsteden.nl). Deze Stichting heeft de ANBI-status en zet zich in voor armoedebestrijding en wil het met name voor minder bedeelde kinderen mogelijk maken om deel te nemen aan activiteiten op het gebied van onderwijs, sport, cultuur of welzijn.

Alles rondom de digitale sponsorloop is te vinden op www.rotaryrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 18 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden