Afbeelding

Speeltuin Middelweg in Nieuw-Lekkerland gaat open

Algemeen 331 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Op woensdag 21 april zet speeltuin Middelweg de poorten weer open voor bezoekers.

Deze opening zal anders zijn dan wat er gewend is aan de Middelweg, want er zijn nog steeds coronamaatregelen van kracht.

Daarom zal de speeltuin om 16.00 uur de poort open zetten en gaan deze weer dicht om 19.30 uur om zoveel mogelijk kinderen de kans te geven lekker te kunnen genieten.

In de speeltuin heeft er een metamorfose plaatsgevonden, zowel binnen als buiten.

Een geheel nieuwe zandbak en terras, die zijn geschonken door MBI uit Nieuw-Lekkerland maakt dat de speeltuin er weer prachtig bijligt.

In het gebouw heeft alles een verfbeurt gekregen en is er een nieuwe keuken geplaatst die door lokale bedrijven gesponsord is.

In de speeltuin zal gekeken worden of de 1,5 meter afstand bewaard kan blijven, mocht dit niet lukken zal het voor kunnen komen dat het beter is om op een ander moment terug te komen. Als kinderen alleen kunnen komen, heeft dat de voorkeur, zodat er minder volwassenen in de speeltuin zijn. Het bestuur vraagt uitdrukkelijk om niet naar de speeltuin te komen als iemand in het gezin verschijnselen heeft van griep, verkoudheid of keelpijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden