• Ben Korzelius.
• Ben Korzelius. Foto: Aangeleverd

Papendrecht FM komt met ‘So What’: nieuwe jazz, soul en global music

Algemeen 150 keer gelezen

PAPENDRECHT • Woensdag 7 april tikt de middagklok om 16:00 af uur voor twee uurtjes nieuwe jazz, soul en verrassende global muziek.

Pop-up programma ‘So What!’ is woensdag 7 april weer live op Papendrecht FM. Presentatoren Ronald Roël en Ben Korzelius bieden luisteraars, thuiswerkers en muziekliefhebbers warmte en goede spirit met nieuwe tracks en recent verschenen albums. Met een warm hart voor de Nederlandse jazz en soul. Daarnaast het laatste muzieknieuws, livestream-concertagenda en een voorzichtige vooruitblik naar de zomerfestivals. Ook aandacht voor de nieuwe rubrieken “The Classic” en “Chanson Roël”. Techniek is in handen van Hans Hulswit.

“So What!” is een pop-up muziekprogramma op Papendrecht FM met verse jazz, soul en globalmuziek. Maandelijks live op woensdag te beluisteren van 16:00 tot 18:00 uur.

Luister online: www.rtvpapendrecht.nl, livestream radio; via de gratis app TuneIn. Of 105.0 FM in de ether Drechtsteden en de Alblasserwaard 105.9 FM op de Papendrechtse kabel. Of via digitale TV: kanaal 915 bij Ziggo (MediaboxXL). Kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Telfort.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 23 uur geleden
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws gisteren
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden