Afbeelding
Foto: nl123rf.com

Online koffiemoment Alzheimercafé Papendrecht op woensdag 24 maart

Algemeen 125 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op woensdag 24 maart van 10:00 tot 11:00 uur organiseert het Alzheimercafé Papendrecht een online koffiemoment.

Het Alzheimercafé is gewend om elkaar iedere laatste donderdag van de maand in het alzheimercafé te ontmoeten. Door de huidige omstandigheden is dat niet mogelijk. Maar de bezoekers blijven graag met elkaar in contact en daarom is er nu een online koffiemoment.

“We gaan met elkaar in gesprek over zorgtaken in coronatijd”, melden de organisatoren. “We kunnen met elkaar ervaringen en adviezen delen. Uiteraard is er ook ruimte voor uw eigen vragen die te maken hebben met geheugenproblemen.”

De bijeenkomst is bedoeld voor mantelzorgers van een partner, (groot)ouder, familielid of vriend(in) met geheugenproblemen. Aanmelden kan via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl.

Voor meer informatie en/of ondersteuning bij het digitaal deelnemen, kan men contact opnemen met Sterk Papendrecht via mantelzorg@sterkpapendrecht.nl of 078-6154741.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden