• De afspraken worden gemaakt bij Coiffure Monique.
• De afspraken worden gemaakt bij Coiffure Monique. Foto: Aangeleverd

Coiffure Monique in Alblasserdam: ‘We gaan er feestje van maken!’

Algemeen 388 keer gelezen

ALBLASSERDAM • “We gaan er een feestje van maken!” Monique van Rijn van Coiffure Monique aan de Van Hogendorpweg 2 in Alblasserdam is blij dat haar kapperszaak op woensdag 3 maart weer open mag.

Nadat het nieuws van de openstelling vorige week bekend werd gemaakt, stond de telefoon roodgloeiend. “Vanaf woensdag zitten we gelijk de eerste week helemaal volgeboekt”, vertelt Monique.

Ze hoefde weinig aanpassingen of veranderingen te doen om het weer mogelijk te maken voor klanten om op een verantwoorde manier in de kapperszaak te komen. “Toen we vorig jaar na de eerste lockdown weer open mochten gaan, hadden we alles goed ingericht op anderhalve meter en met de nodige hygiënemaatregelen. Die inrichting staat er nog steeds.”

Dat betekent dat de middelste kappersstoel vrij zal blijven. Ook is er een looprichting en werkt Coiffure Monique uiteraard alleen op afspraak.

Monique en haar team zijn blij dat ze weer aan de slag kunnen. “Maar we hebben in de afgelopen weken niet stilgezeten hoor”, verzekert Monique. “We hebben gewerkt aan onze social media en hebben diverse cursussen gevolgd. We zijn goed geholpen vanuit de branche-organisatie om deze periode op een nuttige manier door te komen. Maar we vinden het uiteraard fantastisch dat we weer aan de slag kunnen!”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden