Afbeelding

GroenLinks Drechtsteden deelt complimenten uit

Algemeen 158 keer gelezen

DRECHTSTEDEN • Politici en vrijwilligers van GroenLinks Drechtsteden gaan maandag 1 maart op pad om bloemen en iets lekkers te bezorgen bij personen en organisaties die de Drechtsteden een stukje groener of socialer maken. GroenLinks doet dit in het kader van Nationale Complimentendag.

Vorig jaar kregen Diverz (Zwijndrecht), Buurtgezinnen (Papendrecht) en Sammy Schakel (Dordrecht) een pluim. De dit jaar geselecteerde organisaties en initiatieven uit de Drechtsteden dragen bij aan een prettigere samenleving waarin iedereen mee kan doen. Ze zijn niet de enige, maar voorbeelden van een bredere groep die zich hiervoor inzet.

In deze tijd waarin COVID-19 een ieders leven sterk beïnvloedt, is het ook voor maatschappelijke en duurzame initiatieven moeilijk om in beweging te blijven. Dit geeft het de complimenten van 2021 een extra bijzondere lading; het is ook (juist) nu heel belangrijk dat er ruimte is voor sociale en duurzame initiatieven en de omstandigheden waarin personen en organisaties op dit vlak opereren zijn nu ingewikkeld. Dat het veel organisaties / personen ook in deze tijd lukt om het goede werk voort te zetten, is op zich al een compliment waard, vindt GroenLinks Drechtsteden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 15 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 16 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 19 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden