Afbeelding
Foto: Politie

Vrouw (55) uit Papendrecht zwaar mishandeld; politie zoekt getuigen

112 513 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een zware mishandeling van een 55-jarige vrouw in Papendrecht, die op donderdag 18 februari omstreeks 14.30 uur plaatsvond.

De vrouw liep door de brandgang van de Laurierhof in de richting van de Anemoonhof toen ze achter zich een fietser door de brandgang in haar richting hoorde komen. Voordat de vrouw kon omkijken voelde ze een trap of een duw in haar rug. Hierop kwam de vrouw hard ten val, waardoor ze met haar hoofd tegen de stenen muur in de brandgang botste. Zij viel bewusteloos op de grond, waarna zij enige tijd later door haar man gevonden werd in de brandgang. Omdat de vrouw erg veel last van haar hoofd had en bewusteloos was geweest, ging zij naar de huisarts voor controle. De huisarts heeft haar vervolgens met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis laten vervoeren.

De vrouw bleek een zware hersenschudding, een pijnlijke rug en schouder, en een verstoord evenwichtsorgaan te hebben opgelopen na de mishandeling.

Mensen die iets gezien hebben of meer kunnen vertellen over deze mishandeling, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 (en vraag naar het basisteam Drechtsteden Buiten). Vermeld hierbij het volgende registratienummer: 2021053261.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden