Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Young4Waard organiseert meet-up voor en door jongeren in Molenlanden

Algemeen 132 keer gelezen

MOLENLANDEN • Op woensdag 3 maart organiseren onder meer Young4Waard en de gemeente een meet-up voor en door jongeren in Molenlanden.

Het wordt een avond met interactie, nieuwe mensen leren kennen en toffe onderwerpen. In de vorige meet-up kwamen de jongeren nog bij elkaar, werden er verschillende onderwerpen besproken en aten ze pizza. Nu doen ze de meet-up uiteraard digitaal.

In de aankomende online meet-up is er ruimte voor gezelligheid en ontmoeting. Vervolgens kunnen deelnemers een keuze maken tussen de thema’s wonen en sport.

Bij wonen wordt specifiek ingegaan op koop- én huurwoningen en de mogelijkheden daarvan binnen Molenlanden. Welke mogelijkheden zijn er voor jouw (eerste) koop- of huurwoning? Welke manieren heeft de gemeente om starters te ondersteunen op de woningmarkt?

Bij sport ligt de focus op gemotiveerd blijven om te sporten en bewegen en wat er nodig is om dit te blijven doen. Wat vind je van het huidige sportaanbod in Molenlanden? Welke kansen zie je voor mooie ontwikkelingen rondom sporten en bewegen?

De meet-up op woensdag 3 maart vindt plaats van 19:30 tot 21:15 uur via Microsoft Teams. Inschrijven kan via dit formulier. Wie zich voor 26 februari inschrijft, krijgt een goodiebag en de link toegestuurd die gebruikt kan worden tijdens de meet-up.

De meet-up wordt mede mogelijk gemaakt door Young4Waard, CDA-jongeren, de gemeente Molenlanden, Kleurrijk Wonen, Makelaardij Kooijman en GIGA Molenlanden.

Meer informatie op www.young4waard.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden