• Tobias Huurman met zijn fiets.
• Tobias Huurman met zijn fiets. Foto: Aangeleverd

Soloride Tobias Huurman uit Papendrecht voor Cliniclowns

Algemeen 352 keer gelezen

PAPENDRECHT • Papendrechter Tobias Huurman gaat de uitdaging aan om de komende weken 1200 kilometer te fietsen voor het goede doel van Cliniclowns. Hij wil de afstand volbrengen op een gewone toerfiets.

“Vorig jaar maart, april 2020 kwam Soloride op mijn pad met fietsen geld ophalen voor een goed doel”, vertelt Tobias. “Toentertijd deed ik dat voor een vaccin tegen corona. Ik heb voor dat doel 1000 kilometer gefietst en meer dan 800 euro opgehaald.”

“Eind 2020 kreeg ik van Soloride weer een mailtje dat ze in 2021 voor een ander doel opnieuw wilde gaan rijden. Dit keer mocht je aangeven voor welk doel je zou willen rijden. In het verleden wilde ik al eens iets doen voor Cliniclowns, maar dat is toen niet gelukt. Nu, via Soloride, kon dat wel. Dus ik heb Cliniclowns opgegeven als doel waarvoor ik wel zou willen gaan rijden. En dat kon.”

“Het werk van Cliniclowns raakt me al heel lang, omdat zij een moment creëren voor kinderen, maar nu ook voor ouderen, waarin ze even hun pijn en/of ergernis kunnen vergeten. Ik vind dat mooi en belangrijk, zeker in deze tijd”, aldus de Papendrechter.

Tobias hoopt ditmaal 1200 kilometer te gaan fietsen dit jaar voor Cliniclowns. Het aantal kilometers houdt hij bij op zijn eigen webpagina. Ook voor dit mooie doel is Tobias weer op zoek naar sponsors, Belangstellenden kunnen een bezoekje brengen aan zijn pagina: www.soloride.nl/actie/tobias-huurman. Doneren kan ook anoniem.

Fietsers kunnen ook zelf hun fietskilometers (meer) betekenis geven door zelf mee te doen. Voor meer informatie of opgeven: www.soloride.nl. Er zijn vele goede doelen mogelijk, zoals Alzheimer Nederland, de Hersenstichting, het MS Fonds, Spieren voor Spieren en nog veel meer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden