Afbeelding
Foto: Peter Stam

Twee auto’s door brand verwoest in Alblasserdam

112 348 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Alblasserdam zijn twee personenauto’s in de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 januari verwoest door brand.

De auto’s stonden geparkeerd in de Leeuwerikstraat in Alblasserdam. De brand, die bij de Seat begon en daarna is overgeslagen op de Audi, werd rond 03.15 uur opgemerkt door buurtbewoners, die 112 belden. Intussen haalden buurtbewoners nog snel andere geparkeerde auto’s rondom het vuur weg, zodat deze voertuigen onbeschadigd beleven. Niet veel later arriveerde de brandweer met spoed om het vuur te doven.

Beide auto’s zijn zo zwaar beschadigd geraakt door de brand, dat zij als totaal verloren moeten worden beschouwd.

Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend. Een betrokkene is ervan overtuigd dat één van auto’s bewust door iemand is aangestoken. Daarbij is een naam genoemd. Het bewijs is er echter nog niet. Daarom worden mensen die iets hebben gezien of gehoord dat met de brand te maken kan hebben, opgeroepen contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844. Ook wordt gevraagd naar eventuele camerabeelden of dashcambeelden uit de omgeving.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden