Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Foto- & Wandelchallenge voor stichting Christian Refugee Relief

Algemeen 167 keer gelezen

ALBLASSERDAM/NIEUW-LEKKERLAND • Antilope Outdoor daagt iedereen uit om in januari 2021 de wandelschoenen aan te trekken en op zoek te gaan naar de meest fotogenieke beelden met de Foto- & Wandelchallenge.

Vier weken lang ontvangen deelnemers iedere zaterdag een e-mail met daarin de foto-opdracht van die week en waarmee prachtige prijzen zijn te winnen. Meedoen met de challenge kost 5 euro, waarvan 4,50 euro direct gedoneerd wordt aan Stichting Christian Refugee Relief.

Wandelen is goed voor de gezondheid, maar heeft nog veel meer voordelen. Een wandeling biedt je de rust om de omgeving in je op te nemen en details tot je te laten komen. Ideaal in een tijd waarin we veel binnen zitten en zowel fysieke als mentale prikkels hard nodig zijn. De challenge is daarom een goede manier om de wandelschoenen aan te trekken en er op uit te gaan.

Vanaf 30 december krijgen mensen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de challenge via www.wandelcentrum.com. Vanaf 2 januari ontvangen de deelnemers iedere zaterdag een e-mail, waarin de foto-opdracht van die week beschreven wordt. Deze opdracht is altijd wandel-gerelateerd met het idee dat tijdens de wandeling de foto wordt gemaakt. Ter inspiratie bevat de e-mail mooie wandelroutes, wandeltips en fotografietips.

De mooiste foto kan gedeeld worden op een speciaal voor dit doel ontworpen platform, www.wandelcentrum.com. Hierop worden alle foto’s van de weekopdracht verzameld. Vervolgens kan iedereen, ook niet-deelnemers, op de foto’s stemmen. De persoon met de meeste stemmen wordt uitgeroepen tot weekwinnaar en wint een cadeaubon van 50 euro, te besteden bij Antilope Outdoor.

Aan het einde van de maand worden alle foto’s nogmaals beoordeeld, ditmaal door een jury bestaande uit medewerkers van Antilope Outdoor. Wie tijdens de gehele challenge de mooiste foto gemaakt heeft, wordt uitgeroepen tot de algehele winnaar van de Foto- & Wandelchallenge en wint een paar wandelschoenen van Meindl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden