Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe single Banda Pasion 2.0 met Papendrechter Frank de Boer

Algemeen 147 keer gelezen

PAPENDRECHT • Net nadat corona in maart de wereld in haar houdgreep nam, ontstond er weer contact tussen twee muzikanten uit Texas en Papendrecht. Alfredo Romero en Frank de Boer speelden in de jaren 90 samen in Banda Pasion en brachten toen twee albums uit met eigen songs; een mix van latin en pop.

Dankzij corona en via Facebook kwamen de heren weer in contact met elkaar en al heel snel werd er weer muziek gemaakt en opgenomen. In juli dit jaar bracht Banda Pasion 2.0 een nieuwe single uit; Let Me Stay. Daarmee was de stilte van 22 jaar opgeheven.

De heren zijn daarna druk doende met het schrijven en opnemen van nieuwe songs. Dit doen ze vanuit hun studio’s in Houston in Texas in de USA en in Papendrecht. De sound is nog steeds een mix van pop en latin en Engels- en Spaanstalig. Een nieuw album staat gepland net voor de zomer van 2021.

Maar daarvoor brengt Banda Pasion 2.0 op zondag 13 december eerst nog een nieuwe single uit. Una Lagrima y este Rio is een sfeervolle melancholieke song die prachtig past in de decembermaand.

De single wordt officieel gereleased in het radio-programma Back to the Roots op Papendrecht FM op 13 december om 17.00 uur. Dan zal de song voor het eerst te horen zijn en zullen Alfredo vanuit Texas en Frank vanuit Papendrecht toelichting geven op hun nieuwe creatie. Papendrecht FM is te horen via FM 1.05 in de ether of via www.rtvpapendrecht.nl. Vanaf 17.30 uur zal de video van Una Lagrima y este Rio te zien zijn via het Youtubekanaal en de Facebookpagina van de band.

Meer info: www.facebook.com/bandapasion2.0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden