Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Getuigenoproep aanrijding bromfiets met fietsers in Papendrecht

112 171 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een bromfiets en fietsers, die op zondagavond 23 november omstreeks 20.00 uur plaatsvond op het fietspad aan de Westkil in Papendrecht.

Ter hoogte van de rotonde, nabij korfbalvereniging PKC, fietsten twee jongens over het fietspad. Daar werden zij ingehaald door een bromfiets, met als bestuurder een jongeman en als passagier een meisje.

Bij het inhalen raakte de bestuurder van de bromfiets één van de fietsers, waardoor die viel en gewond raakte. De bromfietser stopte vervolgens om te vragen hoe het met de gevallen fietser ging, maar werden er door hem geen gegevens achtergelaten. De bromfietser stapte weer op en reed weg in de richting van de Oostkil.

Na de val kwam er een hardloper voorbij, die zich bekommerde om het slachtoffer. De hardloper droeg een verlichte band om zijn rechter bovenarm en een droeg een geel vestje.

De politie wil graag met de bestuurder van de bromfiets en de hardloper in contact komen. De politie is te bereiken op 0900-8844 (en vragen naar de politie Drechtsteden Buiten). Gevraagd wordt om hierbij het volgende registratie nummer te noemen: 2020383390.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden