Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Bonus 300 euro voor BOA’s in Alblasserdam

Algemeen 135 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De Buitengewone Opsporings Ambtenaren (BOA’s) in Alblasserdam krijgen een bonus van 300 euro netto. Dat deelde burgemeester Jaap Paans afgelopen week mee.

Hij ging tijdens de commissievergadering in Alblasserdam in op een vraag hierover van SGP-raadslid Maarten-Jan van der Ende. “Politiemedewerkers krijgen een bonus van 300 euro als blijk van waardering voor hun inzet in deze lastige tijden. Ook van BOA’s wordt te pas en te onpas extra inspanningen verwacht. Zij zijn altijd inzetbaar en maken zeker nu het verschil. Kunnen wij hen net als in onder meer Dordrecht ook deze bonus toekennen?”

Burgemeester Paans gaf daar een klip en klaar antwoord op: “Ja, dat hebben we gedaan. Net als andere hulpverleners zijn BOA’s in de frontlinie actief en lopen ze daar risico’s. We zien dan ook dat er onder hen sommigen langdurig uitgevallen zijn vanwege corona.”

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden