Afbeelding
Foto: Politie

Zes jongens met tas vol illegaal vuurwerk aangehouden in Nieuw-Lekkerland

Algemeen 148 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Zes jongens werden vrijdagavond in Nieuw-Lekkerland aangehouden omdat ze een rugtas vol met illegaal vuurwerk bij zich hadden.

De politie kreeg deze avond een berichtje via Instagram. Er zou in Nieuw-Lekkerland veel en hard, vermoedelijk illegaal, vuurwerk worden afgestoken. Eenmaal ter plaatse werden lichtflitsen waargenomen en knallen gehoord. 

Vervolgens kregen de agenten de melding van de meldkamer om te gaan naar de Lekdijk bij een bekende hangplek. Er zou daar iets in de fik staan en vuurwerk worden afgestoken. De politie trof daar zes jongens aan bij een kampvuur. Vlakbij hen zag een agent een rugzak staan. Na controle bleek deze vol te zitten met illegaal vuurwerk, Cobra’s 6. 

Recherche
Aangezien niemand aangaf dat deze tas van hem was werden alle zes de jongens aangehouden voor het voorhanden hebben van illegaal vuurwerk. De recherche heeft de zaak in behandeling.

Degenen die weten bij wie of waar illegaal vuurwerk ligt opgeslagen, wordt verzocht dit bij de politie te melden. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden