Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

Van Vliet’s Weidewinkel viert de Nationale Kaasweek

Algemeen 479 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Bij de lokale specialist in kaas, Van Vliet’s Weidewinkel uit Nieuw-Lekkerland, wordt van 2 tot en met 8 november de Nationale Kaasweek gevierd. In deze week gaat het team van de Weidewinkel feestelijk aan de slag met kaas, één van de grootste producten van Nederland.

Een product waarvan de gemiddelde inwoner van Nederland 17 kilo per jaar van eet, verdient het volgens Van Vliet’s Weidewinkel om eens per jaar in het zonnetje gezet te worden. Maar naast de kazen worden ook de klanten in het zonnetje gezet. Tijdens de Nationale Kaasweek ontvangt iedere klant bij aankoop van minimaal € 7,50 aan kaas, een heerlijk kaasdipper cadeau.

“Kaas is een supergezond product en heeft niet voor niets een plek in de schijf van vijf”, aldus Jan-Kees van Vliet. Kaas levert samen met de melk en melkproducten gemiddeld ongeveer 60% van de dagelijkse inname van calcium. En 40% van die van vitamine B12. Zuivel is daardoor belangrijk voor een gezonde voeding in Nederland, heeft het Voedingscentrum vastgesteld.

“Het hele jaar door zorgen wij voor de meest lekkere en bijzondere binnen- en buitenlandse kazen, maar nu tijdens de Nationale Kaasweek doen wij daar natuurlijk een schepje bovenop. Graag verrassen wij onze gasten, zo noemen wij onze klanten, en daarom is de Nationale Kaasweek een uitstekende periode om je als klant bij ons te laten verrassen”, aldus Jan-Kees.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden