Afbeelding
Foto: Bert Bons

Bioscoop van Landvast blijft open met extra maatregelen

Algemeen 539 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Cultureel centrum Landvast aan de Haven in Alblasserdam houdt de bioscoop open. Door de gedeeltelijke lockdown die dinsdag is afgekondigd, zijn wel extra maatregelen nodig om alles in goede banen te leiden.

Kraan 3 is vanaf woensdagavond 22.00 uur gesloten en zal gesloten blijven zolang de maatregelen van kracht zijn. Ook is het arrangement Film & Eten op de vrijdagavond niet meer mogelijk.

“Onze cinema’s blijven open, het maximaal aantal personen per zaal is 30”, meldt Landvast op haar website. De shop/counter blijft open voor verkoop van snoep en dranken. Echter zullen er geen alcoholische dranken meer verkocht worden.

Cinema Royaal wordt tijdelijk omgedoopt tot Cinema 3. Drank en snoep kunnen via de shop/counter gekocht worden en vervolgens mee de zaal in.

Daarnaast zijn alle voorstellingen zonder pauze om de bezoekersstromen zo goed mogelijk te kunnen scheiden en contacten te vermijden.

Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen die niet op een stoel zit. Het personeel van Landvast werkt ook met mondkapjes. Vooralsnog is er geen verplichting om het mondkapje te dragen tijdens een voorstelling.

Na afloop van bijeenkomsten/filmvoorstellingen zullen de gasten meteen het gebouw verlaten.

Andere aanpassingen en informatie over andere bijeenkomsten hoopt Landvast zo snel mogelijk te kunnen delen. “Op dit moment zijn we hard bezig om alle maatregelen die wij voor ons multifunctionele cultureel centrum in acht moeten nemen, in kaart te brengen”, meldt Landvast op haar website.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden