Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Boon’s Markt geopend in de Oostpolder

Algemeen 1.672 keer gelezen

PAPENDRECHT • Op winkelcentrum De Markt van Matena in de nieuwe woonwijk in het Land van Matena is op woensdag 7 oktober Boon’s Markt feestelijk geopend.

Klanten komen in de nieuwe supermarkt, die gevestigd is op het nieuwe winkelcentrum de Markt van Matena, binnen in een ‘wereld van vers’. “Elke week hebben we een andere maaltijdsuggestie klaarstaan”, vertelt Meeuwis Oomen van Boon’s Markt. “Alle producten die voor dat menu nodig zijn, staan bij elkaar klaar.”

Bakkie koffie
En wie trek heeft in een bakkie koffie, kan deze gratis inschenken tijdens het winkelen.

Het valt op dat Boon’s Markt in Papendrecht staat voor verse, kwalitatieve producten. Direct na de ingang staan een groot plein gevuld met verse groenten en fruit, vers in de winkel bereide pizza’s en maaltijden.

Ambachtelijke slagerij
In de ambachtelijke slagerij worden vlees en vleeswaren vers gesneden. In het specialiteitenmeubel worden de smakelijkste producten gepresenteerd. Diverse vleessoorten, (voornamelijk kipproducten) worden ook warm aangeboden in de grillcorner.

Ook op de brood- en kaasafdeling komen de heerlijkste geuren de bezoekers tegemoet van producten die elke dag vers worden bereid. Gebak kan men per doosje kopen, maar voortaan ook per stuk. Wie er drie nodig heeft, kan ze per drie kopen. En wie een feestje heeft, kan via de website gebak bestellen, waardoor er nooit mis gegrepen wordt.

Als overgang van de verswereld naar de houdbare boodschappen worden wijnen en acties in een straat gepresenteerd. Men treft daar ook alles voor de internationale keuken.

Diepvriesproducten
Voor de kassa’s staan de diepvriesproducten. Er zijn diverse bemande kassa’s, maar ook drie zelfscankassa’s, daarmee kan iedereen snel de boodschappen zelf afrekenen.

Bij Boon’s Markt worden scherpe prijsafspraken gemaakt waardoor producten voor een goede prijs in de schappen liggen.

Beter Leven-logo
Daarnaast neemt Boon’s Markt haar verantwoordelijkheid met veel producten met het ‘Beter Leven’ logo (van de dierenbescherming): lekkere producten waarbij rekening is gehouden met mens, dier en milieu. Dat geeft niet alleen een goed gevoel, het is bovendien heel erg lekker.

Meeuwis Oomen en zijn winkelteam van Boon’s Markt staan garant voor prima producten en vriendelijke service. In de winkel leest men de teksten: ‘Wat de klant wil komt eerst, elke dag weer!’ en ‘Het beste in vers en toch zulke prijzen.’ Deze kreten gaat het Boon’s Markt team waarmaken in Papendrecht.

Extra’s
Bovendien heeft Boon’s Markt een service/cadeaushop aan de winkel toegevoegd. Hier kan men terecht voor rookwaren, PostNL, cadeaukaarten en cadeauartikelen en er is ook een slijterij. Tot slot kan men er ook terecht als er iets goed gemaakt moet worden of wanneer men zichzelf wil verrassen met een gezellig bosje bloemen.

Alle inwoners van Papendrecht worden uitgenodigd om kennis te komen maken met Boon’s Markt en zich op de website van Boon’s Markt aan te melden voor de nieuwsbrief, die elke week wordt verzonden.

Klanten die hiervoor belangstellening hebben, kunnen zich aanmelden op www.boonsmarkt.nl door in de menubalk (oranje balk) op ‘nieuwsbrief’ te klikken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden