Bertjan Scheepbouwer, Arjan de Jong, Laurens Leeuwenhoek, Niels Mooij, Maxime de Jong (v.l.n.r.)
Bertjan Scheepbouwer, Arjan de Jong, Laurens Leeuwenhoek, Niels Mooij, Maxime de Jong (v.l.n.r.) Foto: Peter Besemer

Presentatie nieuwe hoofdsponsor PKC/Vertom

Algemeen 934 keer gelezen

PAPENDRECHT • Met ingang van het korfbalseizoen 2020-2021 is Vertom de nieuwe hoofdsponsor van PKC. Afgelopen zaterdag werd het nieuwe sponsordoek van PKC/Vertom onthult in het bijzijn van de selectie van PKC/Vertom.

Na maar liefst 9 jaar als shirtsponsor schuift Vertom, de wereldwijde maritieme dienstverlener, op naar de positie van hoofdsponsor met naamsverbinding. Met ingang van dit seizoen zal PKC de naam PKC/Vertom dragen.

Vertom neemt hierbij het stokje over van SWKGroep. Arjan de Jong (CEO) van Vertom over de nieuwe overeenkomst: “ Via sponsoring wil Vertom een duurzame relatie opbouwen en maatschappelijke betrokkenheid uitdragen. Mede daarom zijn we al 9 jaar verbonden met PKC. Daarnaast zien wij als toekomstige werkgever graag de ontwikkeling van nieuw talent en dat grenzen opnieuw worden verlegd. Dit maakte de afgelopen 6 jaar de combi met SWKGroep en PKC zo mooi. Beiden hebben tot doel het ontwikkelen van kinderen alsmede het verleggen van grenzen. Helaas komt aan alles een einde, zo ook de samenwerking met SWKGroep. Als Vertom kijken wij zeer tevreden en met gepaste trots terug op deze samenwerking.”

Lukassen en Boer is met ingang van dit seizoen de nieuwe shirtsponsor van PKC/Vertom. De sponsorcommissie van PKC/Vertom: “We zijn als commissie erg trots op dit nieuwe sponsorcontract dat PKC de aankomende drie seizoenen veel financiële zekerheid biedt. Een bijzonder woord van dank gaat uit naar Vertom, dat zich, zelfs na zoveel jaren, wederom wil verbinden aan de club voor drie seizoenen. De rol van hoofdsponsor is nieuw voor dit bedrijf, maar doet wat ons betreft recht aan de positie die het zich door de jaren heen heeft verworven binnen onze club. Ook de terugkeer van Lukassen & Boer op het shirt van onze selectie stemt tot grote tevredenheid. Hieruit spreekt veel vertrouwen en dat is ook exact wat we hebben in deze toekomstige samenwerking.”

Op de foto van links naar rechts: Bertjan Scheepbouwer, Arjan de Jong, Laurens Leeuwenhoek, Niels Mooij, Maxime de Jong. De fotograaf van de foto is Peter Besemer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden