Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Politie zoekt getuigen ernstige mishandeling Alblasserdammer (19) in Papendrecht

112 205 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling van een negentienjarige Alblasserdammer, die in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 september omstreeks 2.08 uur ernstig werd mishandeld tijdens de uitloop van een avondje uit in Tapperij Tijdloos aan de Stellingmolen in Papendrecht.

De mishandeling werd gedaan door meerdere personen en vond plaats bij de ingang van de Spil, aan de andere kant van het gebouwencomplex aan de Stellingmolen. Dit is de plek waar de meeste fietsen van het uitgaande publiek worden geparkeerd.

“Het was druk op straat en wij weten dat meerdere omstanders de mishandeling hebben gezien”, meldt de politie op Facebook. Voor het onderzoek van de politie is het belangrijk om alle getuigen te spreken.

Mensen die meer weten of de dader(s) kent, worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900 8844. Een anonieme melding doen kan via telefoonnummer 0800-7000 (gratis).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden