Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Schaatslessen met een gratis proefles in september

Sport 230 keer gelezen

DORDRECHT • In september starten de wekelijkse schaatslessen bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden op de Sportboulevard in Dordrecht.

Op diverse dagen in de week worden de lessen voor zowel de jeugd vanaf 4 jaar en volwassenen aangeboden. Met dit uitgebreide lesaanbod is er voor iedereen die wil leren schaatsen wel een mogelijkheid. In de lessen worden de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden aangeleerd, maar ook vallen, opstaan, remmen en andere handige moves komen aan bod. Er wordt geoefend voor de te behalen KNSB diploma’s. Jaarlijks wordt er geschaatst voor de te behalen diploma’s in een prettig en ongedwongen groepsverband. Tijdens de lessen wordt er ingedeeld op leeftijd en niveau.

Door het uitgebreide lesaanbod voor alle leeftijden is het ook voor jeugd en volwassenen aantrekkelijk om schaatslessen te komen volgen.

De vereniging biedt de mogelijkheid om kennis te komen maken in de komende maanden door aan te melden voor een gratis proefles. Wil je nog iets langer kennismaken dan kunnen er tegen een kleine vergoeding nog vier snuffellessen worden gevolgd alvorens lid te worden.

Schaatsen zijn voor de kennismakingslessen te huur bij de vereniging.

Voor wie daarna het hele seizoen (tot en met juli 2021) de lessen wil volgen kan zich inschrijven als lid van de vereniging.

Instroom voor een gratis proefles of de vier snuffellessen is het hele jaar mogelijk en graag begroet de vereniging enthousiaste leerlingen binnenkort op de Optisport Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10 in Dordrecht.

Informatie over het lesaanbod en de aanmeldingsformulieren voor de proef en snuffellessen is te vinden op de website www.ddd-kunstrijden.nl.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden