Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vv Drechtstreek houdt bedrijvenvoetbal voor Spieren voor Spieren

Algemeen 235 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vv Drechtstreek houdt op vrijdag 11 september in Papendrecht een voetbaltoernooi voor bedrijven. De opbrengst gaat naar Spieren voor Spieren.

Er wordt zeven tegen zeven gevoetbald op een half veld. Dit jaar is het maximaal aantal teams beperkt tot tien teams die in poules hun wedstrijden zullen spelen. Na de poule-fase spelen de nummers 1 en 2 van de poule kruisfinales.

Prijs
Kosten voor deelname bedragen 100 euro per team. Hiervoor krijgen inschrijvers twintig consumpties per team terug, worden er scheidsrechters geregeld, ontvangen de finalisten een prijs en wordt er een goed, maatschappelijk doel ondersteund (Spieren voor Spieren).

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar bedrijvenvoetbal@vvdrechtstreek.nl. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 8 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 9 uur geleden
• De kampioenen MA1, MB1 en JC1 samen.
Vier jeugd teams kampioen bij vv Flits uit Papendrecht Sport 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden