• Alfredo Romero en Frank de Boer, lang geleden.
• Alfredo Romero en Frank de Boer, lang geleden. Foto: Aangeleverd

Nieuwe single Banda Pasion 2.0

Algemeen 164 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na ruim 22 jaar brengt Banda Pasion 2.0 een nieuwe single uit. Zondag 5 juli om 17.00 uur zal de track voor het eerst gedraaid worden in een speciale radio-uitzending op Papendrecht FM (in het programma Back to the Roots).

In de uitzending zullen ook de bandleden Alfredo Romero (vanuit Houston/USA) en Frank de Boer (vanuit Papendrecht) aan het woord komen.

Banda Pasion (2.0) was in de jaren negentig actief in de Drechtsteden. De band bracht twee albums uit en trad ook op. De eigen liedjes waren een mix van diverse stijlen en werden gezongen in het Engels en Spaans. Eind jaren negentig vertrok Alfredo naar de USA en bleef Frank in Papendrecht. Dat betekende einde verhaal voor Banda Pasion (2.0).

En toen was daar Corona. De wereld werd begin dit jaar al snel een totale lockdown ingetrokken. Deze lockdown zorgde er ook voor dat Alfredo en Frank via sociale media weer contact kregen en dat resulteerde al heel snel weer in samen muziek maken! Sindsdien wordt er weer samengewerkt onder de naam Band Pasion 2.0. Eerste wapenfeit van deze hernieuwde samenwerking is de splinternieuwe track/single en video-clip Let Me Stay.

Let Me Stay is opgenomen in de studio’s van beide heren (in Houston/USA en Papendrecht/Holland). Vanaf zondag 5 juli 17.00 uur is Let Me Stay te beluisteren (en te zien) via kanalen en pagina’s van Banda Pasion 2.0 op twitter, instagram, Facebook en Youtube.

Papendrecht FM is te beluisteren via fm 1.05 of wereldwijd via www.rtvpapendrecht.nl. Meer info over Banda Pasion 2.0 is te vinden op www.facebook.com/bandapasion2.0.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden