Afbeelding
:

Stichting Welzijn Molenlanden steekt mantelzorgers een hart onder de riem

Algemeen 200 keer gelezen

MOLENLANDEN • Stichting Welzijn Molenlanden heeft de mantelzorgers uit de gemeente een hart onder de riem gestoken met een prachtige ontworpen ansichtkaart.

“De afgelopen tijd was een pittige periode voor mantelzorgers”, aldus de Stichting Welzijn Molenlanden. “En nog steeds, want waar de samenleving steeds meer maatregelen versoepeld worden, zijn voor veel mantelzorgers en hun naasten zijn de gevaren nog niet geweken.”

Stichting Welzijn Molenlanden (SWM) wilde hen daarom een hart onder de riem steken met een door een achtjarige prachtig ontworpen ansichtkaart. 800 exemplaren door heel Molenlanden zijn afgelopen dagen op de mat gevallen.

Stichting Welzijn Molenlanden is er voor mantelzorgers en hun naasten. SWM verzorgt onder andere de registratie van mantelzorgers. Wanneer men zich laat registeren ontvangt men persoonlijke uitnodigingen voor cursussen, trainingen, bijeenkomst en de mantelzorgwaardering.

Informatie over mantelzorg in Molenlanden is te vinden via www.welzijnmolenlanden.nl telefonisch bij coördinator Marlous Fieret via 06-38067170.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden