Afbeelding

Sportchallenge Willem de Zwijger College naar 2021

Algemeen 129 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Willem de Zwijger College heeft besloten om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen van juli 2020 naar juli 2021.

Alle sport- en dansklassen van het Willem de Zwijger College hadden zich dit schooljaar voorbereid op 24 uur sporten voor het goede doel. In juli stond namelijk de 24 uur Sportchallenge op het programma. In de aanloop hier naar toe is er al een gigantisch hoog bedrag opgehaald voor KWF kankerbestrijding, namelijk 12.500 euro. Helaas moest dit mooie evenement door de huidige omstandigheden gecanceld worden. Besloten is om de 24 uur Sportchallenge te verplaatsen naar juli 2021.

Om de huidige groep leerlingen alvast te bedanken voor hun inzet van dít schooljaar hebben de LO docenten van de Willem (de organisatie van de Challenge) een passende actie opgezet. Alle deelnemers zijn thuis verrast en hebben een bedankje ontvangen van een LO docent. Dat was een flinke klus met ruim 250 deelnemende leerlingen, maar ontzettend leuk. In de tijd van online lessen, betekent dat natuurlijk ook dat er veel pyjama's, slaaphoofdjes en joggingbroeken aan de deur kwamen. Gelukkig durfden de meeste leerlingen toch open te doen en heeft het team weer vele gezichten in ‘real life’ gezien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden