• Bert Visser
• Bert Visser

Nieuwe filiaalmanager voor Jumbo Westpolder in Papendrecht

Algemeen 1.483 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Jumbo supermarkt in winkelcentrum Westpolder in Papendrecht heeft een nieuwe filiaalmanager. Bert Visser volgt Ernst Venderbos op, die zijn carrière vervolgt met een nieuwe uitdaging bij de Jumbo in Spijkenisse.

De nieuwe filiaalmanager Bert Visser (52) heeft een lange historie in de supermarktbranche. Op zijn zestiende begon hij bij de Albert Heijn in zijn woonplaats Gorinchem. Later stapte hij over naar Super De Boer en weer later werd hij zelfstandig ondernemer bij de C1000 in Dordrecht. Toen die keten stopte, verkocht hij de zaak aan Coop Nettorama en werd filiaalmanager voor Jumbo in eerst Nieuwegein en later in Utrecht.

“Als laatste heb ik de Jumbo Foodmarkt in Leidsche Rijn opgezet. Dat was een knijterdrukke baan”, vertelt Bert over de grootste supermarkt van Utrecht. “Na verloop van tijd wilde ik daarom terug naar een iets rustiger winkel, waar ik wat meer direct contact met de klanten zou kunnen hebben.”

“Ik heb al gezien bij deze Jumbo in de Westpolder dat het een goede drukke winkel is waar leuke collega’s zijn om mee te werken. Ik wil nog meer nadruk gaan leggen op klanttevredenheid en het snel helpen van bezoekers met vragen. Mensen willen graag vlot kunnen winkelen.”

“Maar eerst wil ik de mensen en de omgeving goed leren kennen”, vervolgt Bert. “Mijn eerste indruk van deze winkel is dat die perfect bij me past.”

De nieuwe filiaalmanager vindt het nog wat vroeg om nu al aan te geven wat er beter moet of wat hij veranderen wil. “Maar ik heb al wel signalen gekregen dat de beschikbaarheid van producten in de winkel verbeteren moet. Uit klantonderzoek blijkt dat dit op nummer één staat. Mensen willen niet graag ergens naast grijpen. Daar gaan we mee aan de slag.”

Ook heeft Bert Visser gemerkt dat de zelfscan niet goed werkt. “Dat heeft alle aandacht, maar helaas zijn we hierin afhankelijk van toeleveranciers. We kunnen daarin niet zoveel forceren, zeker niet in deze coronatijd, maar het heeft alle aandacht.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 12 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 16 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden