• De Forza-vestiging in Papendrecht.
• De Forza-vestiging in Papendrecht. Foto: Forza

Forza Fietsen opent flagship store in Papendrecht

Algemeen 730 keer gelezen

PAPENDRECHT • Het Nederlandse elektrische fietsenmerk Forza Fietsen heeft vorige week een vestiging geopend aan de Coornhertstraat 18 in Papendrecht.

Dankzij de unieke combinatie van hoogwaardige eBikes met verkoop en service aan huis is het jonge merk sinds de oprichting enkele jaren geleden hard gegroeid. Om de vele klanten in de regio nog beter te bedienen opende Forza Fietsen een zogenaamde flagship store in Papendrecht. In de 400 vierkante meter grote zaak aan de Coornhertstraat levert het innovatieve merk zowel de verkoop als de service.

Het concept van Forza Fietsen is even simpel als aantrekkelijk: hoogwaardige eBikes tegen een messcherpe prijs. Omdat Forza zowel fabrikant als leverancier is, valt er een schakel tussenuit. Daardoor kan men al vanaf 890 euro een Forza in de schuur hebben staan. De fietsen worden in Europa geproduceerd en worden geleverd met een garantie tot zes jaar.

Forza heeft de Nederlandse markt veroverd met een uniek concept: verkoop, gratis levering en gratis service aan huis, zonder voorrijkosten. Klaas-Jan de Kievid, die het bedrijf oprichtte met zijn broers Peter en Hans, legt uit: “Forza staat voor kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service. De opening van onze derde flagship store is een mooie volgende stap in de groei van ons merk. Onze klanten krijgen zo nog meer keus: service en advies aan huis, online of in onze zaak, natuurlijk allemaal gratis.”

Welkomstvoordeel
Forza Fietsen heeft meer dan twintig verschillende modellen voor jong en oud: van hippe schoolfietsen tot modellen met een lage instap. De nieuwe winkel in Papendrecht heeft voor zowel bestaande als nieuwe klanten een lekker welkomstvoordeeltje in petto. Op de aanschaf van een nieuwe eBike in de flagship store in Papendrecht geeft het bedrijf kortingen tot wel 800 euro (wel even naar de actievoorwaarden vragen). Meer info staat op www.forzafietsen.nl. Daar kan ook, met het oog op het coronavirus, een privéafspraak ingepland worden voor een testrit.

Forza Fietsen is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 11 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden