met video's

Burgemeesters Vijfheerenlanden en Molenlanden houden toespraak voor Koningsdag

Algemeen 151 keer gelezen

REGIO • Zowel burgemeester Theo Segers van de gemeente Molenlanden als burgemeester Sjors Fröhlich van de gemeente Vijfheerenlanden richten zich tijdens Koningsdag in een video tot hun inwoners.

Burgemeester Fröhlich koos voor een bijzondere locatie: bovenop de kerktoren van de hervormde kerk van Ameide hield hij zijn toespraak. "In plaats van een dag waarop normaal flink wordt gefeest, zal het vandaag heel stil zijn in de gemeente."

Hij richtte zich daarnaast speciaal tot de oranjeverenigingen en -stichtingen in Vijfheerenlanden, die veel tijd en energie staken in activiteiten die nu niet door konden gaan. "Gelukkig heb ik allerlei hele mooie, leuke en nieuwe ideeën zien ontstaan. (..) En juist daarom wil ik alle vrijwilligers van de oranjeverenigingen en - stichtingen enorm bedanken."

Dankbaar
Burgemeester Theo Segers stipte aan hoe hij als nieuwe eerste burger juist in deze moeilijke tijd ervaren heeft hoe inwoners van Molenlanden elkaar helpen, hoe groot de samenhang in de samenleving is. "Ik ben zeer dankbaar om in deze gemeente burgemeester te mogen zijn."
 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Moederdag ontbijtactie in het westen van de Alblasserwaard Nieuws 21 uur geleden
•`Op de foto van links naar rechts: Aranne Brugman, Jasmijn Korevaar, Simone van der Tang (helaas uitgevallen door blessure) en Ivana Brugman.
Heppie Fietsers gaan Pieterpad in zes dagen fietsen voor Stichting Het Vergeten Kind Nieuws gisteren

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden