Afbeelding

Praatpaal van RTV Papendrecht twee keer per week vanwege corona

Algemeen 117 keer gelezen

PAPENDRECHT • Deze maand zal in verband met de coronacrisis, niet één keer, maar twee keer per week Praatpaal Papendrecht te beluisteren zijn.

Iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur komen Peter de Liefde, Gerrit de Ruiter en René van Engelen live vanuit de studio van RTV Papendrecht.

"Iedere uitzending hebben we Papendrechters aan de telefoon die vertellen hoe het met hen gaat in deze crisistijd", laat René van Engelen weten. "We besteden aandacht aan mooie initiatieven. De afgelopen twee uitzendingen hebben we onder andere verhalen gehoord van mensen uit de zorg, onderwijs, oudere mensen, een dominee, een dichter, een theatermaker, hospice, enzovoorts. We draaien troostmuziek: muziek aangevraagd door onze gasten en luisteraars."

Wie ook in de uitzending wil vertellen hoe het gaat, een plaatje wil aanvragen of gewoon even iets kwijt wil aan de redactie, kan een bericht sturen naar @PraatpaalP of mailen naar depraatpaal@rtvpapendrecht.nl.

Dinsdag staat deze al klaar op de playlist: The Scene - Iedereen is van de wereld!

Praatpaal Papendrecht is iedere dinsdag en donderdag van 20:00 tot 22:00 uur op Papendrecht FM. Te beluisteren via www.rtvpapendrecht.nl, de app, de kabel 105.9 FM, in de ether 105.0 en natuurlijk via de Kabelkrant.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden