• De Morgenster tijdens een optreden.
• De Morgenster tijdens een optreden.

Paasconcert in de Ichthuskerk

Evenement 228 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Gospelkoor Reflexxion uit Giessenburg o.l.v. Marcel van der Poel en Christelijk koor de Morgenster uit Alblasserdam o.l.v. Leon van Veen verzorgen op zaterdag 4 april een Paasconcert in de Ichthuskerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam.

Het thema zal zijn 'For the love of all' en kaartjes zijn aan de zaal verkrijgbaar vanaf 19.30 uur voor €7,50. Kinderen t/m 15 jaar zijn gratis. Aanvang van het concert is 20.00 uur.

Een paar maanden geleden zochten de twee koren elkaar op om deze avond samen voor te bereiden. Op Reflexxion zitten nog een aantal mensen die vroeger op de Morgenster zaten, toen de koren allebei nog onder leiding stonden van Martin de Jong. Nu hebben beide koren al wat jaren een andere dirigent, maar het repertoire is bijna hetzelfde. Voor dit concert zingen ze drie nummers gezamenlijk en is er ook interactie met het publiek.

Ook het combo is vertrouwd voor beide koren, de piano zal bespeeld worden door Christiaan v/d Rhee en Jan-Willem Westdorp op de drums. Zijn broer Mark Westdorp is de bassist.

Een mooi concert voor iedereen die van gospelsongs houdt en graag meezingt.

Beide koren zijn ook dringend op zoek naar tenoren en bassen en hopen dat er mensen uit het publiek enthousiast worden om lid te worden.

Gospelkoor Reflexxion repeteert iedere dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Gereformeerde Kerk/ Maranathakerk, Peursumseweg 15 in Giessenburg.

Christelijk koor de Morgenster repeteert iedere woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in Koffiebar De Poort / Randweg 141 in Alblasserdam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen.
Wethouder wil niet bemiddelen bij onrust Kraaihoek Noord in Papendrecht (maar wel overleggen) Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Kinderen adopteren oorlogsmonument in Alblasserdam en staan stil bij oorlog en vrijheid Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
PAB hekelt online enquête over windturbines: 'Je kan niet eens aangeven dat je tegen bent!' Nieuws 23 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden