• Word ook lid van het burgerpanel Tip Molenlanden.
• Word ook lid van het burgerpanel Tip Molenlanden. Foto: KontaktMediapartners

Vragen van TipMolenlanden over vuurwerk en regionaal nieuws

Algemeen 93 keer gelezen

MOLENLANDEN • Onderzoeksbureau Toponderzoek heeft een nieuwe enquête verstuurd aan de ruim duizend deelnemers van het burgerpanel in Molenlanden.

De korte vragenlijst gaat ditmaal over vuurwerk in de regio en het lokale nieuws. Hoe staat u tegenover het instellen van een gedeeltelijk vuurwerkverbod (zwaar knalvuurwerk en vuurpijlen) in Molenlanden? Wat is volgens u een ideale jaarwisseling, als het gaat om vuurwerk? En bij de vragen over de website van Het Kontakt en De Klaroen zal het onder meer gaan om de vraag hoe vaak de deelnemers het nieuws van de krant lezen op de website. Zijn er verbeterpunten of veranderingen nodig bij de krant?

Wie wil meedenken en praten over deze onderwerpen, kan de vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst is eenvoudig, duurt slechts enkele minuten en is volledig anoniem. Nieuwe leden zijn nog altijd welkom.

Er is een open link waarop belangstellenden hun mening kunnen geven: https://enquete.toponderzoek.com/TipMolenlanden. Aanmelden om mee te doen, kan via www.TipMolenlanden.nl. De resultaten worden door Toponderzoek aan de redactie van Kontakt Mediapartners ter verwerking aangeboden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden