Afbeelding

Actie: schoonheidsbehandeling voor mensen met kanker

Algemeen 130 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Ponse Beauty geeft vanaf 4 februari, de Wereldkankerdag, een schoonheidsbehandeling cadeau aan mensen met kanker.

Het cadeau van Ponse Beauty maakt onderdeel uit van landelijke actie 'Geef een glimlach cadeau' van stichting Look Good Feel Better. 'Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt', is de achterliggende gedachte van de actie. Dit geldt zeker ook als je ziek bent.

De actie, waaraan bijna 450 schoonheidsspecialisten in februari, meedoen, heeft de titel 'Geef een glimlach cadeau' gekregen. Vanaf Wereldkankerdag geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker. Deze actie duurt de hele maand februari.

Riejanne de Heer-Ponse van Schoonheidssalon Ponse Beauty doet graag mee met de actie van Look Good Feel Better: "Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit ontspanningsmoment is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom ik graag meedoe met 'Geef een glimlach cadeau'."

In de maand februari geeft Ponse Beauty vijf mensen met kanker een gratis ontspanningsmoment. Voor meer informatie over deze actie of om aan te melden kan men contact opnemen met Riejanne van Schoonheidssalon Ponse Beauty via 06-26267573 of ponsebeauty@gmail.com. Of met de stichting Look Good Feel Better via 030-6971511 of www.geefeenglimlachcadeau.nl.

De campagne 'Geef een glimlach cadeau' wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better .Zelf doet Riejanne voor de tweede keer mee. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging. Dit doen ze onder andere door het geven van workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland.

Look Good Feel Better geeft al meer dan 17 jaar informatie en advies over uiterlijke verzorging bij kanker aan patiënten, professionals en publiek. Dit doen zij door het geven van voorlichting, het organiseren van speciale workshops in ziekenhuizen en persoonlijk advies en behandelingen door heel Nederland. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een netwerk van vrijwilligers dat bestaat uit schoonheidsspecialisten, kappers, haarwerkers en visagisten. Voor meer informatie: www.lookgoodfeelbetter.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden