Afbeelding

Nieuw album Frank and the Club: 'One Love'

Algemeen 285 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na 27 jaar komt er weer een nieuw album uit van de Papendrechtse band Frank and the Club. Het album gaat One Love heten en komt in eerste instantie uit op cd.

Op One Love staan 10 eigen songs die allemaal gaan over het thema 'love'. De liedjes zijn qua stijl en uitwerking divers te noemen (ballads versus rocksongs, groove funky beats maar ook verstilde songs zonder dominante beats).

Voor de hoes van One Love is gekozen voor een schilderij van de Papendrechtse kunstenares Francine Buysse. Volgens zanger Frank de Boer 'raakt' het schilderij de muziek van One Love in het hart.

Naast de vaste muzikanten van Frank and the Club (Ruud Lommerse, Hans Visser, Michel Vigelius, Rob Braams en Frank de Boer) zijn er ook twee gasten te horen op One Love. Zo is zangeres Glenda Peters te horen in de song Angel (samen met Frank) en drumt Eelco de Boer op de songs Shelter Me en Sunshine in my Head.

De radio-release van One Love is op zondag 15 december op Papendrecht FM (fm 1.05) in een speciale uitzending van Back tot the Roots (tussen 16.00 en 17.00 uur). Het hele album zal langs komen en er zijn interviews met diverse betrokken muzikanten.

Daarna is One Love vanaf 16 december te koop (voor 15 euro) bij Zipp Mode (winkelcentrum de Meent in Papendrecht). Hier is een een speciale actie; de eerste drie klanten die 150 euro besteden krijgen het album gratis. Ook is de cd te koop bij Sportcentrum Papendrecht (kassa/ alleen cash betalen) en Velvet Music (Voorstraat 180 in Dordrecht).

Het album kan nu ook besteld worden via de facebookpagina van de band (www.facebook.com/frankandtheclub) door middel van een pb te sturen met naam en adres. Mensen die in Papendrecht wonen krijgen de cd dan gratis (desgewenst gesigneerd) thuis bezorgd.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden