Afbeelding

KDO dringend op zoek naar nieuw bestuur

Algemeen 214 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam is dringend op zoek naar een bijna volledig nieuw bestuur. Er zijn een nieuwe voorzitter, secretaris en penningmeester nodig en iemand voor de contributie-administratie

De noodoproep is volgens Nienke Veen van KDO nodig vanwege een samenloop van omstandigheden. "De voorzitter is al een half jaar weg, dit had hij al ruim van tevoren aangekondigd, maar er is nog niemand opgestaan om het over te nemen", legt Nienke uit. "De penningmeester en secretaris hebben het mede hierdoor, maar ook door privé omstandigheden, te druk en de emmer loopt dan uiteindelijk over."

Er is binnen KDO al herhaaldelijk een oproep gedaan voor hulp, maar hier wordt zeer weinig op gereageerd. Nu is er een acute situatie ontstaan, vandaar deze noodoproep. Het is volgens Nienke voor deze bestuurstaken niet nodig om zelf te kunnen turnen of om zelfs überhaupt iets af te weten van turnen. "Enige affiniteit met turnen is prettig, maar we zoeken vooral mensen die het belangrijk vinden dat KDO kan blijven voortbestaan en die bereid zijn om hun kennis en kunde hiervoor in te zetten."

Voor meer informatie of aanmelding kan een mailtje gestuurd worden naar kdo.gerda@gmail.com. Zie ook www.kdo-alblasserdam.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden