Afbeelding
Foto: nl.123.rf.com

De Leeuwerik houdt vogelshow

Algemeen 423 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Vogelvereniging De Leeuwerik houdt op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23  november haar jaarlijkse vogelshow. De tentoonstelling wordt gehouden in Clubgebouw De Bark aan de Veerweg.

Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij verschillende kleurkanaries, een verscheidenheid aan tropische vogels en diverse grote en kleine parkieten. De inzenders strijden met hun vijf mooiste vogels om de SNS bokaal. Het belooft dan ook weer een mooie show te worden. Er wordt een speciale hoek ingericht met verschillende vogelsoorten, die door de leden te koop worden aangeboden.

Tijdens de vogelshow zal het Rad van Avontuur regelmatig draaien en kunnen er mooie en doelmatige prijzen worden gewonnen. Op de zaterdag draait het rad in de middag speciaal voor de kinderen. Het prijzenpakket wordt hier uiteraard op aangepast. De vogelshow kan worden bezocht op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur, op vrijdag van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden