Afbeelding
Foto: Bert Bons

Scholenmarkt voortgezet onderwijs in Landvast

Algemeen 238 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Donderdagavond 31 oktober is er in Cultureel Centrum Landvast aan de Haven 4 in Alblasserdam een scholenmarkt voor de ouders/verzorgers en groep 8-leerlingen.

De scholenmarkt is bedoeld om te informeren over de algemene structuur van het voortgezet onderwijs. Daarnaast presenteren diverse voortgezet onderwijs scholen in de regio zich. De avond start om 19.30 uur.

De gemeente Alblasserdam en de basisscholen uit het dorp organiseren deze avond om ouders/verzorgers en leerlingen te helpen bij het maken van een schoolkeuze in het vervolgonderwijs. Aan de hand van de informatie op deze avond kunnen zij samen met hun kind bepalen welke open dagen zij de komende maanden met hun kind willen bezoeken.

Programma
Wethouder Dorien Zandvliet (Onderwijs) verwelkomt de belangstellenden om 19.30 uur. Aansluitend is er tot 21.00 uur gelegenheid om de informatiekraampjes van de verschillende scholen uit de regio te bezoeken, kennis te maken met docenten, vragen te stellen en brochures te bekijken. De aanwezige scholen variëren in identiteit en niveau.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Politie pakt Papendrechter op bij oprollen internationaal phishing-netwerk Nieuws 18 apr, 11:24
Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden