Afbeelding

Benefietconcert voor Hersenstichting

Algemeen 265 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Regio West van de Koninklijke Christelijke Zangersbond organiseert op zaterdag 2 november in de Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat 1 te Papendrecht een groot benefietconcert waaraan vier koren en solisten deelnemen. De opbrengst is voor Hersenstichting Nederland

Het benefietconcert begint om 19.30 uur. De kerk is vanaf 19.00 uur open voor het publiek. De meewerkende koren zijn: Christelijk Mannenkoor Excelsior uit Hendrik Ido Ambacht o.l.v. Ilona van Grondelle – de Kievit; Christelijke Oratoriumvereniging Soli Deo Gloria uit Sliedrecht o.l.v. Danny Nooteboom; Christelijk Gemengd Koor ASAF uit Papendrecht o.l.v. Hans van Blijderveen en Christelijk Gemengd Koor Deo Cantemus uit Rotterdam o.l.v. Hans van Blijderveen.

Verdere medewerking wordt verleend door André de Jager, orgel en piano en Christiaan Blom, blokfluit. Koren en solisten verlenen belangeloze medewerking aan dit concert.

Hersenaandoeningen staan als belangrijkste volksziekte bekend. Om die reden vraagt dit om extra aandacht. Gezonde hersenen zijn van levensbelang. De Hersenstichting Nederland zet alles op alles om de hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

Het bestuur van de Koninklijke Christelijke Zangersbond (KCZB) wil de activiteiten van de Hersenstichting Nederland financieel ondersteunen en organiseert daartoe benefietconcerten. Het motto van deze concerten is 'Zingen is goed voor je lijf en brein'. De organisatie en uitvoering is in handen gelegd van de Regio West van de KCZB.

De toegangsprijs voor het concert bedraagt 10 euro per persoon. In de voorverkoop kosten de kaarten 9 euro per persoon. De kaarten zijn vanaf 20 oktober te bestellen bij: Wim Brandwijk via 0184-641437 en Cor Resseler via 0184-641769. De kaarten, die in de voorverkoop zijn besteld worden op de concertavond aan de betrokkenen uitgegeven.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden