Afbeelding

Theater@Landvast Dinerconcert met Cor Bakker en Gerard Alderliefste

Evenement 319 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op zaterdag 16 november vindt het jaarlijkse Theater@Landvast Dinerconcert plaats. Ook dit jaar mogen bezoekers weer genieten van een driegangendiner, verzorgd door de Landvast keukenbrigade aan mooi opgedekte, ronde tafels.

Tussen de gangen door wordt er een muzikaal spektakel verzorgd door Cor Bakker en Gerard Alderliefste met hun programma En Route.

En Route is een avond met liedjes uit ons collectieve geheugen door deze twee gepassioneerde muzikanten en bewogen vertellers. Ze nemen ons mee naar de tijd dat we in de auto naar Frankrijk reden en luidkeels meezongen met Gérard Lenorman, Les Poppy's, Michel Fugain en Jacques Brel. Dat we luisterden naar prachtige chansons als Les moulins de mon coeur van Michel Legrand en Laat me van Ramses Shaffy. De combinatie van Cor's virtuositeit op de piano en het geluid van Gerard's gitaar maken het geheel tot een uiterst verfrissende avond.

De ontvangst met een welkomstdrankje is vanaf 18:30 uur. De laatste kaarten zijn nu in de verkoop voor 50 euro (exclusief overige drankjes) en zijn verkrijgbaar via www.landvast.nl, telefonisch via 078-6912923 of aan de receptie van Landvast.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden