Afbeelding

Heren senioren DES '72 pakken de volle winst

Sport 73 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na het verlies van vorige week met 25-18 tegen ETC was het zaak voor heren 1 om de eerste thuiswedstrijd in winst om te zetten. Onder een stralende zon wonnen de heren van Northa.

Eigenlijk was de winst de gehele wedstrijd niet in gevaar. Er werd uiteindelijk gemakkelijk gewonnen met 20-14, waardoor de heren weer klommen naar de derde plaats.

Vanaf het veldseizoen spelen de heren senioren, en de junioren A en B onder de naam Drechtsteden. Dit is een samenwerkingsverband tussen DES '72 uit Papendrecht, Saturnus '72 uit Ridderkerk en Conventus uit Zwijndrecht.

Ook de heren junioren begonnen slecht aan de veldcompetitie. Zij verloren hun eerste wedstrijd tegen Oliveo uit Pijnacker met 26-20. Zaak om dit dus recht te zetten. Er ontstond een spannende wedstrijd. De heren junioren lipen de tweede helft uit, maar lieten de tegenstander De Treffers terug komen tot 16-16. Daarna pakten de junioren het weer op en werd er beter verdedigd, waardoor zij konden uitlopen naar een 22-19 winst. OOk de junioren klommen hierdoor naar de derde plaats.

Heren 2 had het heel moeilijk tegen De Treffers 1, maar speelden een verdienstelijk wedstrijd. Helaas werd wel verloren met 28-23.

De jeugd van DES '72 heeft het afgelopen weekeinde niet gespeeld. Zij genoten van een prachtig jeugdkamp in Goirle. Deze wedstrijden worden de komende weken ingehaald.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden