Afbeelding
Foto: Kunstrijvereniging De Drechtsteden

Schaatslessen in Dordrecht

Sport 180 keer gelezen

DORDRECHT • Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD) biedt de mogelijkheid om van 12 tot en met 23 augustus elke dag een uur schaatsles te volgen.

Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens de Dynamic Dordt Days een snelcursus aangeboden in alle leeftijdscategorieën (vanaf 4 jaar).

In deze cursus van drie of vijf ochtenden leer je de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen voor zowel de jeugd als volwassenen zijn dagelijks van 11.30 tot 12.30 uur op de ijsbaan, Sportboulevard Dordrecht. De prijs van de driedaagse cursus bedraagt 35 euro en de vijfdaagse 55 euro, inclusief entree en een certificaat. Schaatsen huren is mogelijk.

Voor wie de smaak al te pakken heeft en al een beetje kan schaatsen, kan inschrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dynamic Dordt Days. Doel is om beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken. Als extra aanvulling op de lessen voor de ietwat gevorderden wordt er dagelijks een dans- of bewegingsles aangeboden.

Informatie opvragen en inschrijven kan via www.ddd-kunstrijden.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden