Afbeelding

Vakantiebijbelweek in Alblasserdam

Algemeen 302 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Landvast aan de Haven in Alblasserdam wordt van maandag 22 tot en met donderdagochtend 25 juli weer de Vakantie Bijbel Week (VBW) gehouden.

De kinderen van vier tot tien jaar gaan vier ochtenden vanaf 09.30 uur tot 11.45 uur samen zingen en muziek maken, mooie dingen knutselen, te gekke spelletjes doen, luisteren naar bijbelverhalen, lachen om de sketch en nog veel meer.

Het thema is Schatrijk. Iedereen heeft die en is er zuinig op. "Met de VBW gaan we ook op zoek naar schatten", vertellen de organisatoren. "Maar waar moeten we die zoeken? In de Bijbel staan er een heleboel. En wie zoeken er mee? Dat doen we samen! Zo ontdekken we elke dag weer iets nieuws."

Tijdens de VBW leren de kinderen ook Sofie en Sepp kennen. Zij hebben vakantie en maken allerlei grappige en spannende dingen mee. De VBW is voor alle kinderen die na de vakantie naar groep 1 tot groep 6 gaan.

Tieneravonden
De twee toffe tieneravonden van vorig jaar zijn er ook dit jaar weer. Er zijn vuurkorven, gitaren, snoep, spellen en verhalen. De tieneravonden worden gehouden op maandagavond 22 en dinsdagavond 23 juli op het Kerkplein aan de Cortgene 8 en duren van 19.00 tot 21.00 uur.

Donderdagavond 25 juli is er een slotavond, hiervoor komt er poppentheater naar Landvast en genieten de kinderen van een mooie show. Deze show is voor alle geïnteresseerden toegankelijk, van 19.00 tot uiterlijk 20.30 uur.

Welkomstdienst
Zondagochtend 28 juli om 09.30 uur is er ook een speciale welkomstdienst in de Grote Kerk. Bezoekers gaan dan verder op schattenjacht. Tijdens de dienst wordt het themalied gezongen dat tijdens de VBW is aangeleerd. Na afloop is er koffie, thee en limonade.

Voor meer informatie: www.vbwalblasserdam.nl en de Facebookpagina.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wesley van Butselaar is de 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal.
Wesley van Butselaar 5000-ste abonnee van Regio-Voetbal Sport 23 uur geleden
• Jessica Vleugel.
Jessica Vleugel uit Papendrecht terug op de buis voor vierde seizoen 'Meiden die Rijden' Nieuws 27 mrt, 08:52
• De onthulling van de gedenksteen op het Weense Plein, met v.l.n.r. burgemeester Van Driel, ambassadeur Harz, wethouder Van der Borg en de heer Zwijnenburg.
Onthulling gedenksteen van het gerenoveerde Weense Plein in Papendrecht: 'Iets om trots op te zijn' Nieuws 27 mrt, 08:19

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden