• Liesbeth Groeneveld.
• Liesbeth Groeneveld.

Liesbeth Groeneveld nieuwe bestuurder Woonkracht10

Algemeen 1.507 keer gelezen

REGIO • Liesbeth Groeneveld treedt per 1 september 2019 aan als nieuwe bestuurder van Woonkracht10.

Als opvolgster van Ben Pluijmers, bestuurder op interim basis sinds juni 2018, vormt Liesbeth Groeneveld samen met bestuurder Erwin Zwijnenburg het tweehoofdig collegiaal bestuur van de corporatie. Liesbeth Groeneveld heeft rijke ervaring in vastgoedsturing en assetmanagement en wordt gedreven door een uitstekende dienstverlening voor klanten.

Ambities realiseren
Liesbeth Groeneveld is in haar huidige functie als directeur vastgoed bij Vestia in Rotterdam eindverantwoordelijk voor de vastgoedsturing, het assetmanagement op bedrijfshuisvesting en het zorgvastgoed. Daarnaast is zij als lid van de directieraad van Vestia mede verantwoordelijk voor de integrale sturing van de organisatie.

Groeneveld is enthousiast: "Ik kijk ernaar uit om samen met Erwin en de collega's van Woonkracht10 de organisatie de toekomst in te leiden. Wij hebben een grote opgave te gaan waar het gaat om huurders een goed thuis te geven met ambities op het gebied van vernieuwing, verduurzaming en betaalbaarheid. Dit realiseren kan alleen door goed samen te werken, zowel met collega's als met onze huurders en stakeholders. Daar ga ik mijn schouders onder zetten!"

Mooie aanvulling
Elbert Roest, voorzitter van de raad van commissarissen is verheugd met de aanstelling van Liesbeth Groeneveld als bestuurder: "Met Liesbeth Groeneveld hebben we iemand in huis die het bestuursteam mooi aanvult met haar ruime ervaring, talenten én haar sociaal hart. Een sterk bestuursteam is nodig, de ambities van Woonkracht10 reiken verder. We zien de toekomst met vertrouwen tegemoet"

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden