• Jill wordt thuis verrast met de mondelinge uitslag van het CE
• Jill wordt thuis verrast met de mondelinge uitslag van het CE Foto: Ouders Jill

Docenten De Lage Waard verrassen leerlingen met examenuitslag

Algemeen 911 keer gelezen

PAPENDRECHT • Woensdag 12 juni was een spannende dag voor de examenkandidaten van CSG De Lage Waard. Vanaf 14.00 uur werd de uitslag van het centraal examen bekend gemaakt. Leerlingen konden een telefoontje verwachten. Een aantal leerlingen werd verrast door een mobiel team docenten dat de uitslag mondeling bracht.

Ondanks het slechte weer ging het mobiele team docenten op pad om de uitslag mondeling te brengen bij een aantal leerlingen. De examenkandidaten wisten niet dat er een team onderweg was. De leerjaarcoördinatoren, Vincent Rutte en Fleur de Keizer verrasten de leerlingen met een confettikanon, gebak en felicitaties.

Opa's en oma's die samen met hun kleinkinderen zaten te wachten op een telefoontje of ouders die gewoon bezig waren met de afwas openden stomverbaasd de deur. Dit leverde een mengelmoes van geschrokken gezichten met vreugde en tranen van geluk op.

Ook leerling Jill uit Papendrecht werd verrast door het mobiele team. Zij slaagde voor haar mavo opleiding. Voor docenten was het brengen van het goede nieuws een heel mooi moment "Hier doe je het voor!" aldus Fleur Keizer, leerjaarcoördinator en docent Aardrijkskunde op de locatie vmbo/mavo.

CSG De Lage Waard is een open christelijke scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. CGS De Lage Waard heeft twee vestigingen in Papendrecht: Burgemeester Keijzerweg (vmbo en brugklas mavo/havo) en Vijzellaan (havo/vwo).

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21
Afbeelding
Qbuzz voert actie voor veiligheid en zet treinen, trams en bussen zaterdag drie minuten stil Nieuws 17 apr, 14:08

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden