Afbeelding

Concert met broers en zussen en projectkoor

Algemeen 346 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In de Grote Kerk aan het Cortgene te Alblasserdam wordt op vrijdagavond 28 juni een uniek broer en zus concert gehouden.

Zus en broer Alisa  (viool en sopraan) en Diederik van Dijk (cello) en broer en zus Johan (orgel en piano) en Jeanette den Hoedt (dwarsfluit) hebben een prachtig avondvullend programma samengesteld. Bezoekers horen onder mer improvisaties van de mooiste melodieën.

Alisa van Dijk, studeerde aan de Conservatoria te Vancouver, Groningen en den Haag viool, muziekpedagogiek en zang. Ze studeerde cumlaude af en heeft een grote concert en lespraktijk. Diederik van Dijk is verbonden aan diverse beroemde muziekgezelschappen,  zoals Combattimento en het Van Swieten Society. Tevens is hij actief als orkestdirigent en heeft een duo met zijn zus  Alisa. Diederik studeerde zowel moderne als barokcello aan de Conservatoria te Vancouver en Utrecht.

Johan den Hoedt is verbonden als organist aan de hervormde gemeente te Dordrecht. Hij is naast organist actief als dirigent van een zestal koren. Johan heeft orgel gestudeerd aan het Conservatorium te Rotterdam bij Arie J. Keijzer en Jeanette den Hoedt heeft aan het zelfde instituut fluit gestudeerd. Johan en Jeanette zijn een broer en zus duo en concerteren regelmatig met elkaar ook heeft het tweetal diverse cd 's samen uitgebracht.

Ook zingt deze avond een broers en zussen projectkoor mee. Deelname aan het projectkoor is gratis. Belangstellenden kunnen zich opgeven met hun broers en/of zussen voor dit unieke koor. Nader info projectkoor en aanmelden via www.mauritstenhoor.nl.

Er is een gezellige pauze waarin volop ruimte is voor ontmoeting onder het genot van een hapje en drankje. De deuren gaan open om 19:30 uur. De aanvang van het concert is 20:00 uur. De toegang is 15 euro aan de deur. In de voorverkoop is de prijs 10 euro. Kaarten bestellen kan via www.mauritstenhoor.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Gratis autobanden oppompen op parkeerplaats Sportcentrum Papendrecht: in alle opzichten mileuvriendelijk Nieuws 18 apr, 08:17
Afbeelding
Buurman blust brand in woning P.C. Hooftlaan in Papendrecht 112 17 apr, 16:34
• Annemarie van Heijningen met haar hond Siem.
'Dat doet-ie anders nooit' van Annemarie van Heijningen uit Alblasserdam: Komisch boek met een boodschap Nieuws 17 apr, 14:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden